Antrenamente Mirela Pasca

Clubul "Fitness Mirela Pasca" va propune mai multe metode de imbunatatire a conditiei fizice. Fitness Mirela Pasca Totul se desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si sub indrumarea unor adevarati profesionisti. Va oferim programe pentru acumularea de masa musculara, de definire si slabire.

Aerobic

Oare 30 de minute zilnice de exercitiu aerobic ar putea fi solutia miraculoasa pe care o cautai? Tinand cont de multiplele avantaje de care ar putea beneficia organismul tau este unul din cele mai bune si, in acelasi timp simple lucruri pe care le poti face pentru sanatatea ta.
Detalii

Dans Sportiv

Instructorii nostri sunt dansatori profesionisti de Dans Sportiv, fapt menit sa demonstreze inca o data nenumaratele avantaje de care dispuneti la sala "Mirela Pasca"
Detalii

Fitness

Efectele favorabile asupra sanatatii, individului si colectivitatii ale sportului si in general ale activitatii omului sunt deja cunoscute dar si dovedite stiintific.
Detalii

Pilates

Exercitiile sunt simple si trebuie sa inveti doar sa respiri corect si sa te concentrezi. O respiratie corecta permite oxigenului, care circula prin sange, sa elimine substantele toxice care cauzeaza oboseala si durerea.
Detalii

Step Aerobic

Este un “upgrade” al aerobicului clasic, prin folosirea stepper-ului si a altor accesorii menite sa creasca intensitatea: greutati pentru glezna, gantere mici si combinatii de pasi de dans.
Detalii